Restaurant EL Ternero AMErsfoort

We hebben El Ternero geholpen met SEA-campagnes, klantgedrag analyse en websitebeveiliging. Door gerichte advertentiecampagnes op te zetten, gebruikersgedrag te analyseren en de website te beveiligen, hebben we El Ternero geholpen om online te groeien en een veilige en naadloze ervaring te bieden aan hun bezoekers.

Diensten

Website design & Website geoptimaliseerd , SEA, Klantgedrag analyse & Beveiligingsverbeteringen

Kapper Style 033 Amersfoort

Wij van Marketing Vleugels zijn trots op onze samenwerking met Style 033, waarbij we hebben gewerkt aan websiteontwikkeling, social media marketing en SEA. Met onze expertise in zoekmachine-adverteren hebben we Style 033 geholpen om hun online zichtbaarheid en bereik te vergroten via doelgerichte advertentiecampagnes. De resultaten spreken voor zich: meer verkeer naar de website, hogere conversies en een sterkere online aanwezigheid. We zijn dankbaar dat we Style 033 hebben kunnen ondersteunen en kijken ernaar uit om samen verder te groeien!

Diensten

Website design, SEA & Social media marketing

KNKLUSSENBEDRIJF LEUSDEN

Wij van Marketing Vleugels zijn verheugd over onze samenwerking met KNklussenbedrijf. Door middel van SEA hebben we geholpen bij het vergroten van de online aanwezigheid en het bereiken van meer potentiële klanten. Daarnaast hebben we het webdesign geoptimaliseerd en de snelheid verbeterd. De resultaten zijn een toename in de online zichtbaarheid en meer klantinteractie. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het groeien van KNklussenbedrijf en kijken uit naar verdere samenwerking!

Diensten

Gebruiksvriendelijkheid verbeteringen, SEA, Website design & Website geoptimaliseerd 

Ryan taxi

Wij van Marketing Vleugels zijn enthousiast over onze samenwerking met Ryan Taxi, waarbij we hebben gezorgd voor een professionele website en een opvallend logo. Met onze expertise in SEA hebben we Ryan Taxi geholpen om hun online aanwezigheid te vergroten, hun merkbekendheid te vergroten en meer potentiële klanten te bereiken. De resultaten spreken voor zich: hogere zichtbaarheid, grotere naamsbekendheid en een toename in het aantal boekingen. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes van Ryan Taxi en kijken uit naar verdere samenwerkingen!

Diensten

Website design, SEA, logodesign 

Hurghada-gidS

In nauwe samenwerking met hurghada-gids.nl hebben we niet alleen het volledige website-ontwerp vernieuwd, maar ook een gloednieuw logo ontworpen. Het vernieuwde design is niet alleen visueel aantrekkelijk; we hebben ook grondig het klantengedrag in kaart gebracht. Onze doelstelling is om met doordachte SEO-strategieën bezoekers aan te moedigen op de affiliate links te klikken, waardoor niet alleen de betrokkenheid wordt vergroot, maar ook waardevolle conversies worden gerealiseerd.

Diensten

Logo design, Website design, Website geoptimaliseerd & SEO

Volgersbaas

Bij Volgersbaas hebben we ons gericht op het verbeteren van klantbetrokkenheid en gebruiksvriendelijkheid door diepgaande analyses van klantgedrag en het optimaliseren van de website-ervaring. Daarnaast hebben we het merk versterkt door het ontwerpen van een nieuw logo en het creëren van een professionele en functionele website, waardoor Volgersbaas succesvol kan groeien en een sterke online aanwezigheid kan opbouwen.

Diensten

Gebruiksvriendelijkheid verbeteringen, Logo design, Website design & Website geoptimaliseerd 

Wat zeggen onze klanten?

Liever zelf gebeld worden?

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op gaan graag met je in gesprek over de uitdagingen die je hebt en komen dan met een passend voorstel

Winkelwagen